2024.07.23.
Teljes fogbeültetés és fogászat 2 kerület

Teljes fogbeültetés és fogászat 2 kerület

Fedezd fel a teljes fogbeültetés előnyeit a mydent.hu-n! Professzionális megoldások, részletes információk és versenyképes árak várnak.

Teljes fogbeültetés

A teljes fogbeültetés egy modern és hatékony megoldás a teljes fogatlanság kezelésére. Ahogy a MYdent Fogászat oldalán is olvasható, az implantációs eljárás során az állcsontba fogászati implantátumokat, más néven „műgyökereket” ültetnek be, melyekre azután koronát, hidat vagy fogsort rögzíthetnek. Ez az eljárás nemcsak esztétikailag helyreállítja a fogakat, de számos egészségügyi előnnyel is jár.

Mi is a teljes fogbeültetés?

A teljes fogbeültetés során az implantológiusok több implantátumot helyeznek el az állcsontban, amelyekkel egy egész fogsort vagy egy teljes fogív pótlását oldják meg. Az eljárás különösen akkor javasolt, ha a páciens nem szeretne fogsorral bajlódni, mivel az implantátumokra rögzített pótlások stabilabbak és tartósabbak, mint a hagyományos fogsorok.

Milyen esetekben javasolt a teljes fogbeültetés?

A teljes fogbeültetés ideális megoldás lehet azok számára, akik egy vagy több fogukat elvesztették, akár teljes fogatlanságról van szó. Az eljárás azoknak a pácienseknek ajánlott, akik nem szeretnének lecsiszoltatni egészséges fogaikat egy hidas fogpótlás érdekében, vagy akiknek egészségi állapota nem teszi lehetővé a hagyományos fogpótlásokat. Továbbá, az implantálás számos előnnyel bír, mint például a csontsorvadás megelőzése és a harapási erő teljes visszaállítása.

Az implantáció menete

  1. Állapotfelmérés, konzultáció: Az első lépés egy alapos állapotfelmérés és konzultáció, amely során a fogorvos megvizsgálja a páciens fogazatát, és felvázolja a lehetséges kezelési opciókat. Amennyiben szükséges, 3D fogászati CT is készül a pontosabb diagnosztika érdekében.
  2. Tervezés, végső terv készítése: Az állapotfelmérést követően a fogorvos egy tervezőszoftver segítségével részletesen megtervezi az implantátumok elhelyezését, minimalizálva a műtét közbeni komplikációkat.
  3. Implantátumok behelyezése: A beültetés helyi érzéstelenítésben történik, de igény esetén altatásban is végezhető. A műtét során sebészeti fúrósablont alkalmaznak, amely gyorsítja és pontosabbá teszi az eljárást.
  4. Implantátum felszabadítása: A beültetés után 3-4 hónap becsontosodási idő következik, ezután az implantátumok felszabadítása és a végleges fogíny formázása történik meg.
  5. Precíziós lenyomat készítése: Az íny megformálása után lenyomatot vesznek a fogimplantátumokra kerülő pótlások elkészítéséhez.
  6. Végleges fogpótlás felhelyezése, utógondozás: Az elkészült pótlások rögzítését követően a páciens részletes tájékoztatást kap az utógondozási teendőkről és a szükséges kontrollvizsgálatokról.

A teljes fogbeültetés előnyei

A teljes fogbeültetés számos előnnyel jár összehasonlítva a hagyományos fogpótlási eljárásokkal. Az implantátumok stabilan rögzítik a pótlásokat, amelyeket a páciens nem tud kivenni, így azok szinte az eredeti fogak érzetét keltik. Az implantációs eljárás megelőzi a csontsorvadást és megőrzi az arc eredeti kontúrjait, ami különösen fontos esztétikai szempontból.

Mibe kerül a teljes fogbeültetés?

A teljes fogbeültetés költségei nagymértékben függnek az alkalmazott implantátum típusától és a szükséges beavatkozásoktól. A MYdent Fogászat több lehetőséget kínál, köztük az ICX fogimplantátum, az Osstem TS fogimplantátum és a prémium minőségű Hiossen NH fogimplantátum, amelyek ára mind tartalmazza a titán csavart és a műtéti díjat is.

Fogászat 2 kerület – Minőségi ellátás Budapesten

Az egészség megőrzése szempontjából kiemelten fontos, hogy időben és rendszeresen látogassuk meg fogorvosunkat. Ha Budapesten él, különösen ajánlott a fogászat 2 kerület lehetőségeit felfedezni, hiszen itt számos kiváló fogászati szakrendelés érhető el, köztük a méltán híres MYdent Fogászat.

Magasan képzett szakemberek

A MYdent Fogászat csapata képzett és tapasztalt fogorvosokból áll, akik elkötelezettek a magas színvonalú ellátás iránt. Dr. Einetter Katalin és Dr. Léder Attila vezetésével a rendelőben dolgozó fogorvosok célja, hogy minden páciensük a lehető legjobb ellátásban részesüljön. A fogászat 2 kerületében működő MYdent fogorvosi rendelőjében biztos lehet abban, hogy:

  • Modern és megbízható eszközök állnak rendelkezésre.
  • Kiváló minőségű fogászati anyagokkal dolgoznak.
  • Rövid határidővel, de precíz munkával oldják meg a fogászati problémákat.

Szolgáltatások széles választéka

A fogászat 2 kerület területén található MYdent rendelő számos különböző fogászati szolgáltatást kínál. Legyen szó állapotfelmérésről, fogkő eltávolításról, fogfehérítésről, vagy akár bonyolultabb beavatkozásokról, mint a mikroszkópos gyökérkezelés vagy a fogimplantátum beültetés, a rendelő minden igényt kielégít. Az itt dolgozó szakemberek számára a minőségi és időtálló megoldások elsődlegesek, amelyeket modern eljárásokkal biztosítanak.

Korszerű és exkluzív környezet

A fogászat 2 kerület szívében, a Margit körúton található MYdent rendelő gondoskodik arról, hogy a páciensek komfortosan érezzék magukat. Az exkluzívan kialakított belső tér, a barátságos légkör és a legmodernebb technológiai eszközök mind azt szolgálják, hogy a páciensek nyugodtan és biztonságban vehessenek részt a kezeléseken. A fogorvosi székek is úgy lettek kialakítva, hogy a legkényelmesebben helyezkedhessen el, miközben a kezelések során minden részletet megbeszélnek Önnel.

Megfizethető árak és garanciák

A fogászat 2 kerület szívében található MYdent rendelő nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szolgáltatások ár-érték aránya kiemelkedő legyen. A modern eszközöknek és a prémium anyagoknak köszönhetően a kezelések hosszú távon is megtartják minőségüket. Emellett a fogászat garanciát is vállal az elvégzett munkákra, így Ön biztos lehet abban, hogy a legjobb döntést hozza fogászati problémáinak megoldásában.